Mirja Juusola
vasemmisto.fi -sivustolle
vasemmisto logo
13.05.2021

Hyvä elämä kuuluu kaikille, ei harvoille

Tässä lyhyesti esiin nostamiani asioita kuntavaaleissa ,  joiden hoitaminen minulle on ensiarvoisen tärkeää. Jokaisella lapsella on oikeus Onnelliseen elämään! Vaikuttamalla esim. lapsiperheköyhyyden, koulukiusaamisen ja syrjäytymisen poistamiseen autamme lasta saamaan paremman lapsuuden. Jokaisella lapsella on oikeus laadukkaaseen varhaiskasvatukseen ja hyvään koulutukseen. Sosiaali- ja terveyspalvelut lähellä sydäntä! Sote-uudistuksen tavoitteena on hyvinvointi- ja…

Tässä lyhyesti esiin nostamiani asioita kuntavaaleissa ,  joiden hoitaminen minulle on ensiarvoisen tärkeää.

Jokaisella lapsella on oikeus Onnelliseen elämään!

Vaikuttamalla esim. lapsiperheköyhyyden, koulukiusaamisen ja syrjäytymisen poistamiseen autamme lasta saamaan paremman lapsuuden. Jokaisella lapsella on oikeus laadukkaaseen varhaiskasvatukseen ja hyvään koulutukseen.

Sosiaali- ja terveyspalvelut lähellä sydäntä!

Sote-uudistuksen tavoitteena on hyvinvointi- ja terveyserojen poistaminen. Jatkossa meidän sote-asioista vastaa hyvinvointialue. Uusi kuntavaltuusto vastaa ainakin ensi vuoden kesään asti sote-palveluista. Mielestäni jatkossakin tulee huolehtia, että kuntalaisilla on mahdollisuus vaikuttaa omiin palveluihinsa ja palvelut tulee järjestää lähipalveluina.

Kohti tasa-arvoisempaa Tamperetta!

Eriarvoisuutta aiheuttavat juurisyyt tulee poistaa. Silloin voidaan puhua tasa-arvoisesta kunnasta kun ihmiset kokevat hyvinvointia ja terveyttä, ei ole köyhyyttä, saavat hyvän koulutuksen ja voivat tehdä  ihmisarvoista työtä.

Ikäihmisiä ei saa jättää heitteille!

Kotihoitoon lisää resursseja ja omaishoitajien asemaa on parannettava.

 

Takaisin etusivulle