Mirja Juusola
vasemmisto.fi -sivustolle
vasemmisto logo
06.01.2022

Miksi ehdolle ?

Olen valmistunut apuhoitajaksi vuonna 1978. Sittemmin ammattinimike muutettiin perushoitajaksi. Olen tyytyväinen ammatin valintaani, tein sitä koko sydänmelläni, aina potilaan etu edellä.  Työurani 42 vuotta olen tehnyt Tays:ssa, viimeiset kaksi vuotta edunvalvojana Super-liitossa. Ay-toiminta on koko työurani ajan ollut olennainen osa elämääni ja työntekijöiden edunvalvonta ensi arvoisen tärkeätä. Olen ollut Superin…

Olen valmistunut apuhoitajaksi vuonna 1978. Sittemmin ammattinimike muutettiin perushoitajaksi. Olen tyytyväinen ammatin valintaani, tein sitä koko sydänmelläni, aina potilaan etu edellä.  Työurani 42 vuotta olen tehnyt Tays:ssa, viimeiset kaksi vuotta edunvalvojana Super-liitossa. Ay-toiminta on koko työurani ajan ollut olennainen osa elämääni ja työntekijöiden edunvalvonta ensi arvoisen tärkeätä. Olen ollut Superin liittohallituksen jäsen 16 v ja paikallisesti toiminut eri luottamustehtävissä, joista voisin mainita pääluottamus, luottamusmies ja yhteistyötoimikunnan jäsen. Työelämästä pois jäätyäni lähdin mukaan kunnallispolitiikkaan ja olen tällä hetkellä Pirten, Tullinkulman työterveys oy:n hallituksen jäsen. Olen luottamustoimieni kautta saanut laajan kuvan Pirkanmaan sosiaali- ja terveyspalveluista.

Avoimessa korkeakoulussa luin sosiaalipolitiikkaa 2 vuotta. Tuona aikana minulle selvisi mihin poliittiseen puolueeseen haluan kuulua, ideologiat kohtasivat. Olen heikompiosaisten puolella aina ja yhteiskunnan tulee heistä huolehtia.  Olen innolla mukana vaaleissa, ja numero on 29..

Takaisin etusivulle