Mirja Juusola
vasemmisto.fi -sivustolle
vasemmisto logo
03.06.2021

Vuohenojalle tarvitaan ratikkapysäkki

On hienoa katsoa kun Ratikka porhaltaa Vuohenojan ohitse. Lähin pysäkki on joko Turtolassa tai Prisman kohdalla. Kohtuuton matka kulkea. Olemassa oleva pysäkkivaraus ei riitä alueen asukkaille vaan todellakin pitäisi rakentaa pysäkki. Kun kyselen asiaa niin aina on sama vastaus; pysäkkivaraus on olemassa. Perusteluina on myös mainittu, että käyttäjiä ei ole niin paljon että rakentaminen kannattaa. Lisäksi ratikan pitää päästä maksimaaliseen nopeuteen ja tämä kohta on siihen hyvä. Mielestäni nuo perustelut eivät ole riittävät. Messukyläntien varteen on suunniteltu rakennettavan kerrostaloja, jotka tuovat lisää ratikan mahdollisia käyttäjiä. Itse pidän pysäkkiasiaa yllä.

Takaisin etusivulle